Jag kan varmt rekommendera ett besök här och hans produkter har vunnit mycket priser!
Älskar man korv ska man vara snygg |
Leif visar oss rökta produkter |
Halva grisen vi styckade första dagen |
Styckning. Olika delar läggs i olika backar. Nästan allt tas tillvara. |
Smaksättning |
Skinkan |
Ännu en guld medalj i Chark SM |
De ekologiska djuren |
Produkterna vi smaksatte förra veckan. Bla kassler och grishals. |
Våra kryddor till korven. Paprika, grönpeppar, svartpeppar, vitlök och lök. Blir nog en god korv. |
Späck till korven hackas i fyrkanter |
Smeten måste blandas ordentligt! Klumpar är aldrig roliga... |
Leif visar oss hur stoppningen går till |
Jan är i sitt essä |
Nästan färdig korv. Sista touchen |
Kan man bli lyckligare? |
Blev verkligen handgjorsa korvar. Vi använde bara kohorn, fjälster och handkraft |
Några korvar |
Så, nu ska de bara rökas... |
Så här såg "stoppningen" ut |
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar