Jag kan varmt rekommendera ett besök här och hans produkter har vunnit mycket priser!
| Älskar man korv ska man vara snygg |
| Leif visar oss rökta produkter |
| Halva grisen vi styckade första dagen |
| Styckning. Olika delar läggs i olika backar. Nästan allt tas tillvara. |
| Smaksättning |
| Skinkan |
| Ännu en guld medalj i Chark SM |
| De ekologiska djuren |
| Produkterna vi smaksatte förra veckan. Bla kassler och grishals. |
| Våra kryddor till korven. Paprika, grönpeppar, svartpeppar, vitlök och lök. Blir nog en god korv. |
| Späck till korven hackas i fyrkanter |
| Smeten måste blandas ordentligt! Klumpar är aldrig roliga... |
| Leif visar oss hur stoppningen går till |
| Jan är i sitt essä |
| Nästan färdig korv. Sista touchen |
| Kan man bli lyckligare? |
| Blev verkligen handgjorsa korvar. Vi använde bara kohorn, fjälster och handkraft |
| Några korvar |
| Så, nu ska de bara rökas... |
| Så här såg "stoppningen" ut |
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar