Deras inriktning är att leverera närproducerat och svenskt i så stor utsträckning som det går.
| Andreas och Paul som berättade och guidade oss runt i lokalen |
| Lager |
| Här kunde man hitta det mesta. Vad sägs om vaccumförpackad färdigskalad lök..? |
| Färdigrivna morötter..? |
| Färdighackad kålrot. Allt för att spara tid och resurser(?) |
| God svamp var här också |
| Lite flytande helägg. Inte min favorit direkt! Men ska man spara tid så ska man... |
| Caroline hittade sina tomater här |
| Belgiska(?) jordgubbar. Inte ens jag som är jordgubbs älskare hade köpt dessa... |
| Mycket värt att notera! Matsvinn! |
| Ännu mer matsvinn! Det gör ont att titta på! |
Efter ett intressant besök här begav vi oss till Bondens skafferi i Åhus. Det är ett företag som ökat snabbt och har i dag 6 anställda. Deras koncept är att ha skånskt i säsong och säljer till restauranger, krogar och gårdsbutiker. Har också börjat sälja till Köpenhamn och i Växjö.
| Andreas som startat företag välkomnade oss |
| En härlig lunchbuffé hade dukats upp |
| På väg in till kylrummet |
| Olika sorters kött |
| Lax |
| Ostar |
| Mer ostar |
| Lufttorkat kött |
| Närproducerad olja |
| Färska grönsaker |
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar